Korte geschiedenis

Over ons

100% biologisch, vegan en vers gebrande granola

Granola online

Wij zijn van Granola Online en wij houden van heel erg lekker eten! Vanuit de Maasstraat in Amsterdam (hartje Rivierenbuurt) branden wij elke dag verse granola! Hele verse Granola zonder toevoegingen! 100% Vegan, 100% Biologisch & altijd 100% vers! Omdat wij gezond en lekker eten graag delen, versturen we onze granola’s door het hele land! Online granola bestellen was nog nooit zo makkelijk en zo supervers 🙂

Omdat wij alles zelf branden weten we dus ook exact welke ingrediënten wij naar je versturen.

Bekijk onze verse granola’s en kies je eigen favoriet! Online Granola bestellen en gratis laten bezorgen door de brievenbus! Lekker toch?!

Testimonials

Onze klanten aan het woord

Vandaag besteld, morgen in huis!

Niet goed, geld terug!

Omdat we in zo klein mogelijke batches bakken en liever vaak dan veel, weten we zeker dat onze Granola’s niet alleen heel erg vers zijn, maar ook ultiem krokant!

In de heteluchtoven en niet te dicht op elkaar, daardoor worden ze heel erg krokant en is het dus ook niet nodig om er extra suikers of andere onnodige ingrediënten aan toe te voegen. Onze granola’s zijn al top van zichzelf door ons bakproces.

Begin je dag lekker met één van onze vier soorten verse granola, of neem ze mee naar je werk. Heerlijk met wat vers fruit, noten en yoghurt. En het mooie is, wij zorgen ervoor dat je altijd voorraad in huis hebt! Wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoeveel, wij zorgen dat de granola netjes door je brievenbus wordt bezorgd.

100% Natural

handmade foods

Fruits

Chaos god evil decrepit pinnacle value. Hope christian ocean ultimate eternal-return joy suicide.

vegetables

Free contradict madness merciful snare ocean inexpedient ideal battle burying spirit. Against sea.

Honey

Salvation noble selfish chaos horror sea derive decrepit marvelous sexuality ultimate free against.